Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Det blir inte alltid som man tänkt sig, framförallt när vädergudarna inte är på ens sida. Eller så är man lite hårdare än vad jag är och kan cyklar 15-16 mil i snö. Tycker det blir lite för mycket chansning att köra 320 km när vädret ska vara ostadigt. Det ska snöa i mer eller mindre hela Småland under morgondagen och det finns risk för regn i Skåne. Den kombinationen är inte helt skön 🙂 Jag ska trots allt utföra ett jobb uppe i Jönköping och vill inte riskera att inte kunna göra det. Så får helt enkelt leta upp ett nytt datum att köra Trelleborg-Jönköping på.

Det ska bli en spännande helg som ledare för paralägret. Det kommer bli otroligt roligt men även otroligt lärorikt. Det gäller att tänka efter en gång extra så det blir så bra så möjligt för alla deltagarna. Jag ska även hålla en föreläsning som jag är smått nervös inför. Har läst in min lite extra på ämnena jag ska prata om och förberett mig på frågorna jag fått. Det är inte varje dag man prata om träning, träningsupplägg och prestation när det kommer till paraidrotten. Eller det är har det i och för sig blivit när jag tänker efter. För Hein´s träning bollar vi ofta men det är inte varje dag man pratar inför en större publik om det då. Det kanske var en bättre formulering.

Ska jag snabbt gå in på min egna träning så rullar den på bra. Har dock varit lite slö i kroppen efter att jag var förkyld. Därför har hårdare intervaller uteblivit denna veckan och lite mer lugnare distans har lagts in i schemat. Körde någon snabbdistans variant på löpningen igår med 4 kom uppvärmning, 6x(1km+1km) första km i 3:40 fart, vilan i 4:30-4:20. Det passet avverkades bättre än jag hade hoppats på. Så håller tummarna att kroppen är riktigt på tårna igen.

Så istället för att cykla imorgon så tänkte jag kolla om tåget var en möjlighet. Går först in på SVT för att läsa lite nyheter och läser att mer eller mindre all tågtrafik har stått stilla idag. Med det färskt i minnet så blir det kanske bilen istället.

Ciao