Farbror simmar något snabbare!

Farbror har gått från att vara något långsam till något snabb när det kommer till simningen. Var nere och simmade med klubben igår, på menyn stod 6×50 från pall med fenor. Hade lyckats med att få 3 h cykling i benen på förmiddagen, men ingen kommer ihåg en död fegis. Kroppen är 36 och huvudet 16, vilket skapar problem när jag står och hetsar fjunisarna på 50:or. 

Iallafall, jag lyckades få ner en av 50orna till 23:68 på frisim och 24:24 på fjäril. Det var tyvärr en bit ifrån ungdomarna men det tar sig trots allt. Till helgen är det KM och givetvis ställer jag upp. Inte för att jag kommer att vinna eller komma ner på tider jag en gång i tiden simmade på. MEN det är fruktansvärt roligt att simma och vara med i en härlig gemenskap. Det är det som är så fantastiskt med idrotten, ALLA kan vara med oavsett ålder, nivå och eventuella funktionshinder.

Åkte ner på lunchen för att simma idag och kunde märka att kroppen inte riktigt svarade när jag simmade. Lyckades ju bli ett hårt pass i måndags också, så det blev bara till att glida igenom dagens pass.

Varför har jag då lyckats bli något snabbare i vattnet?

Ja inte är det för att jag blivit mer vältränad eller tålig i vattnet. På sista tiden har jag kört mycket fart och på det ändrat tekniken lite. Så från nyår så blir det till att bygga lite volym och dra nytta av den nya tekniken samt farten jag byggt upp. Ska bli spännande och sen om man kan simma OW något snabbare till sommaren.

Som ni vet så närmar sig mellandagarna och den klassiska turen på 220km väntar. Boka inte upp er den 29:onde eller 30:onde december för då kör vi. Lovar återkomma under helgen vilket datum det blir.

Är man sugen och det ena datumet passar bättre än det andra så får man gärna höra av sig.

Nu väntar lite mer arbete innan soffan kallar.

Ciao