ViSOM tackar för sig!

Efter mitt förra inlägg så känner jag att jag har lite att förklara. Jag börjar med att förklara läget med Visom och nästa inlägg kommer handla om den där tävlingen nere i Schweiz.

Efter inbrottet jag hade på Visom så flyttade jag till en betydligt bättre och roligare lokal. Men tyvärr försvann mycket av glädjen med att bedriva en cykelbutik i och med inbrottet. Har skrivit om detta tidigare och länkar det här. Samtidigt som fick min fantastiska anställning på Argon 18 så fick jag även fler tränaruppdrag.

För att vara ärlig så har jag inte något seriöst med butiken sedan jag flyttade. NU efter många timmars grubblande så har jag bestämt mig för att lägga ner Visom som butik. Det har varit en HELT fantastiskt tid och skulle inte vilja ha gjort något annorlunda. Jag har lärt mig så enormt mycket och jag hoppas pappa är lite stolt över hur jag har tagit hand om hans livsverk. Däremot är det inte mitt livsverk utan pappas. 

När jag väl tog beslutet var allting så självklart. Jag brinner för att coacha/träna människor som har samma intresse som mig själv. Detta i kombination med mitt jobb på Argon som jag trivs ENORMT bra med så har jag skapat min egna drömvärld. Jag får hjälpa idrottsintresserade med både träning och utrustning. På så vis blir vardagen varierande, utmanade och rolig. På mitt egna lilla sätt skapar jag mitt egna livsverk.

Dock kommer jag hyra en liten kontorslokal där jag kommer ha ett litet kontor men även en liten hörna för service till de kunder som vill. Jag kommer upprätta ett bokningssystem för dessa tiderna. Så vill ni fortfarande ha lite service på cykeln så tveka inte att höra av er 🙂 Kan jag serva cykeln så gör jag det. Hemsidan kommer göras om lite och en del prylar kommer fortfarande gå att köpa där.

Det är många känslor som kommer och går men jag vet att jag tagit rätt beslut. Där finns några anledningar till varför jag inte tycker det är lika roligt att driva en butik längre men de vill jag inte gå in på. För den största är ändå att jag vill trivas med det jag gör och utföra jobben som tränare och representant för Argon18 riktigt bra.

Där ytterligare en avgörande faktor till mitt beslut, men det tar vi om en dag eller 2 🙂

Jag vill som avslutning tacka ALLA som varit kunder hos både mig men framförallt pappa under alla dessa år. Visom kommer alltid finnas kvar men inte på samma sätt som tidigare. Däremot hoppas jag att alla har kvar cykelglädjen som framförallt pappa spred via Visom Cyklar.

TACK!