GOD JUL och Rapha 500

Hade inte datorn i närheten igår och det där med framförhållning är inte alltid min starka sida. Så skriver GOD JUL idag istället och hoppas att den hälsningen fortfarande är gångbar. Hoppas alla som läser har haft en avslappnad och skön jul. 

Vill först tacka för alla hälsningar och snälla ord efter förra inlägget. Det värmer både mitt och pappa hjärta.

Nu ska jag däremot göra mig ovän med merparten av de svenska cyklisterna och även ett gäng triathleter. Älskar ju att hetsa lite och nu har jag hittat många jag kan hetsa. Mellan jul och nyår kan man köra något som heter Rapha 500. Det går ut på att man ska köra 500km mellan juldagen och nyårsafton. Det är väl en lagom och trevlig utmaning om man lägger på lite löpning och simning också 😉 

Nu läser jag på sociala medier att det är okej att köra dessa 500km inomhus. NEJ det är inte okej att köra dessa 500km inomhus i en låtsasvärld på zwift. Den stora utmaningen i de 500km är att de ska köras utomhus när vädret kan vara lite hur som helst. Vad är annars utmaningen med det hela?

Så ni som tror att ni kör Rapha 500 inomhus på zwift tror fel. Jag, Brian Holm och några fler riktiga cyklister har bestämt detta. Jaja jag är fortfarande cyklist i hjärtat om någon nu skulle ha invändningar mot den meningen 🙂

Så klä på er och kör ut. Är det för kallt där du bor så är du hjärtligt välkommen ner till Skåne och avverka 500km här.

Så nu är det fritt fram att argumentera med mig. 

Fortsätt njut av julhelgen 🙂

Ciao