Klassiker Coach!

En Svensk Klassiker släpper idag en helt ny app sprängfylld med råd, information med mera. Detta är en stor satsning där alla klassikerloppen är involverade. Därför är det lite extra roligt att jag har fått vara en lite del av detta. Det är nämligen så att jag fick äran att skriva träningstipsen samt passen som förhoppningsvis ska ge inspiration i träningen mot En Svensk Klassiker.

Lite coolt är det trots allt att få kalla sig klassiker coach 🙂 Jag får väl snart ta mig i kragen och genomför en klassiker också.

Guided Heroes är träningspartner till En Svensk Klassiker och har med detta tagit fram ett erbjudande till dig som vill ha hjälp i satsningen mot En Svensk Klassiker.

Läs mer om det HÄR

För er som undrar så kan jag meddela att temperaturen i Skåne har sjunkit till de vanliga 20 graderna till 12-13 under dagen och vinden har tilltagit. Hoppas vid gudarna att detta hinner ändra sig till helgen.

Nu är det soffan

Ciao