En produktiv dag.

Sist jag skrev här så idiotförklarade jag mig själv ganska rejält. Det har väl inte blivit bättre på den fronten sedan förra inlägget, men det kan jag nog leva med. Eller rättare sagt jag vill leva med det 🙂

Äntligen, eller det kanske är fel ord att använda i sammanhanget men kör på det ändå, så är Visom´s gamla lokaler tömda. Det tog betydligt längre tid och betydligt mer energi än jag hade räknat med. Det var ett stort arv som både flyttades och många fall kastades. Några gånger satt jag i bilen efter en tur på tippen och tårarna föll på kinderna. Nu är det dock klart och det känns väldigt skönt. Redan nu känner jag att energin börjar komma tillbaka och jag kan fokusera på det jag vill igen. Sakta men säkert börjar det nya stället ta form men det får ta sin tid.

Men behöver någon hjälp med något så hör av er. Jag hoppas kunna hjälpa de som vill i slutet på nästa vecka.

Annars rullar träningen på oväntat bra, är lite sliten när jag skriver detta men det är också planen. Tyvärr blev gårdagens pass lite hårdare än vad som var planen. Vädrets makter spelade mig och Julia ett spratt, vilket medförde att det blev nästa 2h i RIKTIGT skitväder. När jag väl kom hem så infann sig den där fantastiska känslan i duschen. När man börjar duscha kallt men det känns ändå som det är kokande vatten som kommer ur munstycket.  

Som om jag inte hade plågat mig tillräckligt, på bjöds kvällens simpass på 8×50 all out från pall. Dock var det en glädjande känsla i vattnen. Kunde simma ganska avslappnat och ”lugnt” på ca 27,5. Sen när jag försökte simma snabbare så blev känslan betydligt sämre och tiden inte våldsamt mycket bättre. Har en fin känsla i vattnet över lag. Ska bli roligt och se om man kan omvandla det till lite snabba simningar i öppet vatten.

När öppet vatten är på tappen så har jag fått äran på Skåne Sim´s vägnar att vara med i en OW kommitté som ska utveckla OW i Skåne. Det ska bli spännande och se vad vi kan skapa under året som kommer. Men där kommer bli lite Öppet Vatten event runt om i Skåne till sommaren iallafall.

Nu blir det dock soffan efter en lång och produktiv dag. 

Ciao