Flytt till varmare klimat!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här på bloggen igen. Tänkte skriva att jag önskade lite fler timmar på dynget men det handlar enbart om prioriteringar.

Har flytt landet för att få lite sol på kroppen och slippa att dra på sig x antal lager kläder innan man ska ge sig ut på cykeln. Landade nere i Hurghada igår och lyckades dyka ner i en helt fantastisk pool samtidigt som solen gick ner. Apollo är en del av Aqua Vista by Playitas här nere. Det är ett ställe likt Playitas på Fuerteventura men då i Egypten istället. 

Cyklingen är inte på långa vägar lika bra som på Playitas men den fungerar med lite vilja. Man får iallafall sol och vind i ansiktet. 

Idag fick jag till ett riktigt fint pass i poolen på ca 5000m och sen efter lunch hoppade vi upp på cyklarna. Här är inte jättemånga vägar att välja mellan och de flesta vägarna går rakt fram. Så cyklingen kanske inte är den sexigaste jag varit med om. Dock måste erkänna att jag är imponerad över vilken respekt bilisterna visar. De håller avstånd till oss cyklister och tutar gärna lite lätt för att visa att de kommer. Jag hade en hel annan bild över hur det skulle vara, roligt när man har fel.

Imorgon väntar en liten triathlon dag. Simning på morgonen, Löpning innan lunch och sen ett lättare cykelpass på seneftermiddagen. Så det kommer bli en bra dag 🙂

Ny uppdatering kommer imorgon

Ciao