Farbror har ont i höften!

Nu har farbror fått ett par minuter över för att skriva några rader här. Jag vet inte riktigt var jag ska börja men en uppdatering är väl på sin plats.

Har haft lite problem med min ena höft från och till under ett par veckor men under distanspasset förra måndagen så blev det värre. Därför bestämde jag att det fick bli en veckas vila från löpning och verkligen fokus på rehab. Nu känns höften bättre och tänkte testa att springa 30 min på löpbandet innan det bär vidare mot bassängen senare ikväll. 

Det är alltid irriterande att behöva ha ett uppehåll från något, men hellre en vecka nu och en vecka med mindre löpmängd än flera veckors upphåll längre fram.

Det hör inte till vanligheterna att jag är smart när det kommer till mig själv, MEN denna gången skedde det.

Jag har laft lite extra fokus på simningen och det börjar äntligen betala tillbaka sig. Det är inte så att jag blivit väldigt mycket snabbare men kan hålla en bra fart med betydligt mindre ansträngning än tidigare. Jobbar väldigt mycket på tekniken och att få till en ekonomisk simning som ändå går snabbt. Min tanke är trots allt att jag ska vara först upp ur vattnet nere i Schweiz i år också. 

När vi ändå är inne och pratar simning så kan jag skriva att jag tillsammans med 2 andra grymma simmare. Det där lät fel, gör om, gör rätt. Jag tillsammans med 2 grymma simmare kommer börja sälja lite vårdräkter från ett för den svenska marknaden nytt märke. Det ska bli väldigt spännande och jag ser framemot att testa min dräkt när den anländer. Där kommer serveras betydligt mer info längre fram och vem de andra är. Kan lugnt säga att jag den ÖVERLÄGSET långsammaste simmaren i det gänget iallafall.

Nu kallar snart löpbandet.

Ciao

Gubben