Hur många cyklar kan man ha?

Nämde för Kajsa att jag tänkte införskaffa mig ytterligare en cykel och då undrar hon hur många cyklar man kan ha egentligen.

Jag förstod inte riktigt om det var en fråga eller vad det var. För vad jag vet så finns där ingen gräns för hur många cyklar man ska eller kan ha? 🙂 

Man bör åtminstone ha en för varje årstid, men det håller inte i Skåne. Vi har sommar 10 månader om året och de övriga 2 månaderna är fördelat på vår och höst. 🙂

Skämt och sidor så tänkte jag testa en Gallium CS. Den har kvar den traditonella geometrin samt det är skönt att ha en reservcykel utöver höstcykel (Vintercykeln men det tar emot att skriva vinter) Samt att det trots allt är mitt jobb att testa våra egna cyklar.

Sen om man är på jakt efter en grym tempocykel till i år så tycker jag att man ska ta sig en titt på Argon 18 E-117 med Force axs etap. För 4999€ så får man otroligt mycket cykel för pengarna och det är inte cykeln som kommer vara problemet under en triathlon.

Klicka HÄR för att få ytterligare info.

Nu väntar ytterligare ett pass i bassängen. Om jag inte läste fel så kommer jag bli OTROLIGT trött 🙂

Ciao