Man är tydligen både gammal och långsam!

Nu har farbror verkligen blivit farbror. Har skrivit innan att jag har haft lite problem med min höft men den har blivit bättre och bättre. Pga av det dåliga vädret idag så beslutade jag mig för att springa på löpbandet istället. 

Efter ca 35 min så högg det till i ryggen men gick över ganska snabbt, så beslutade mig för att testa igen. Efter ytterligare 5 min så högg det till i ryggen igen och jag fick ge upp. Förmodligen har jag kompenserat höften med hjälp av ryggen. Så nu ska farbror in till verkstaden och se om det går att få det hela att bli bättre. 

Detta kommer lite olägligt då tanken är att jag ska tävla om 3 veckor nere i Portugal. Förhoppningvis kan denna planen ligga kvar men det får inte vara risk för att något blir sämre. Hoppar hellre över en tävling för att inte riskera något inför Schweiz i sommar.

Var nere och simmade i eftermiddags med min nya kompis (Filde,Tysk trefaldig OS Simmare) som tränare. Jag har tyckt på senare tid att simningen går rätt håll, MEN tydligen var det bara en känsla 🙂

Men det är väl det som är utmanande med simning också, där finns alltid saker att jobba med. Eller som Filde sa, där finns mycket att jobba med Patrik. Dock fick jag lite beröm när en 75:a gick på 40,8. Tiden är väl lite dopad då jag simmade med en ny våtdräkt men ändå. Det var ett par 75:or som hamnade runt 41 sekunder. Så där kanske är lite fart ändå även om jag får tillskriva våtdräkten en hel del 🙂

Vad det är för våtdräkt och vad som är på gång får ni läsa om imorgon. Missa inte det för det är spännande saker på gång. Här kommer en bild för nyfikna:

Nu ska jag slicka mina sår och ta nya tag till imorgon.

Ciao