Tävlingspremiären framflyttad och förnedrad av en Tysk!

Tanken var att jag skulle göra tävlingspremiär nästa helg i Portugal men då jag fortfarande har en höft som inte riktigt ger med sig så har jag flyttat fram premiären ett par veckor. Vill inte stressa fram något och göra något ännu värre. Jag kan springa lite lätt nu och på löpband med lite % på bandet, men det känns fortfarande i höften. Dock blir det inte värre efteråt och inte heller dagen efter. Så det är ett stort steg framåt. Däremot är det en väldigt skillnad att spring i backe på ett löpband kontra att maxa en halvmara under en halv IM. Så får att vara på den säkra sidan så har jag fått en akuttid till en ultraljudsundersökning i Malmö imorgon eftermiddag. Så håller tummarna att den inte visar något allvarligt så jag kan nåla på mig nummerlappen igen. Det är bra att känna en massa grymma människor som vill hjälpa 🙂

Håller tummar att det inte är något allvarligt imorgon och att jag sakta men säkert kan vrida upp löpvolymen igen.

Måste ta några minuter för att skriva om simning och hur snabbt världseliten simmar. Jag har det enormt förspänt när det kommer till att träna med riktigt duktiga idrottare. Nu har jag till min stora förtvivlan blivit kompis med en tysk OS simmare. I måndags skulle det simmas en 100 broken från pall. (Det är 4×25 med 10 sekunders vila)

Filde var först ut och gjorde 45,6 ganska avslappnat. Då flög tävlingsdjävulen i mig. Den tiden borde jag kunna utmana om jag tar på mig fenor, tänkte jag. Kände redan efter 3:e 25:an att det inte skulle gå. I mål fick jag gissa tiden och satte den ganska på pricken. Jag släpade mig i mål på 47.8 och ganska missnöjd. Givetvis blev jag retad hela kvällen för hur långsam jag var via sms.

Igår när jag var nere och simma så tänkte att nu JÄVLAR ska han få på skallen, tyskjäveln. 🙂 så på med fenorna och upp på pallen. Hade ett betydligt bättre tryck i simningen och var förhoppningsfull att jag skulle vara i närheten av honom. 46,8 fick jag höra och direkt tänkte jag, det var ju fan. Efter ett par minuter så var jag ganska nöjd med tiden och återfick min enorma respekt för den yppersta eliten och hur fruktansvärt snabba de är.

Tror nu inte att jag har gett upp tanken på att slå honom en dag, dock kommer jag fuska med mina fenor. Men snabbast vinner väl? 🙂

Nu håller jag tummarna för att SMHI fixar till morgondagens prognos. Det är både kallt och tråkigt att cykla i regn.

Ciao