Comeback på bloggen och på tävlingsbanorna!

Nu var det allt för längesedan jag skrev här. Som jag har skrivit ett par gånger tidigare så har inte riktigt tiden räckt till för att skriva här. Nu kommer det se lite annorlunda ut länge fram och då tar jag även ett nytt tag om bloggen. Där har varit många som frågat efter inlägg och visst har där hänt en hel del sen sist.

När jag skriver detta så sitter jag nere i Franska Frejus, ca 50 km från Nice där det äntligen blir säsongspremiär på Söndag. Har skjutit upp tävlingssäsongen gång på gång nu pga en smärtande  höft och fot. Men nu har det varit bra ett tag och har kunnat springa kontinuerligt ett tag, därför gör jag ett försök på söndag. Det är en halv IM som står på agendan och har nog aldrig varit så osäker på formen. Eller det är inte riktigt sant, simningen känner jag mig 100% säker på. Ska någon simma ifrån mig på söndag så ska dom simma riktigt fort. Det är en riktigt härlig känsla att ha med sig in i en tävling.

Cyklingen och framförallt löpningen är där mer osäkerhet kring. Jag hoppas dock på att få en bra tävling och ett bra avstamp inför de sista veckornas hård träning inför Swissman som är ett av årets stora mål.

I övrigt kommer det bli en intensiv tid framöver. Hein och jag har några tävlingar/event på schemat samt att jag har lite egna tävlingar som jag ska köra.

En av sakerna som blev klart här i veckan är att jag och Hein ska köra halv vättern för att uppmärksamma paraidrotten. Vi ska försöka inspirera så många så möjligt att börja röra på sig och så klart lite extra fokus på att det ska göras på någon typ av cykel. Att man trots funktionshinder kan göra väldigt väldigt mycket och detta tillsammans med alla som inte har något funktionshinder. Där kommer komma ut lite reportage med mera längre fram som jag kommer dela här.

Så väldigt mycket roligt att se fram emot.

Nu däremot ska jag försöka få tag på lite mat.

Mer om själva tävlingen imorgon.

Ciao